PDF Imprimare Email

Bine ai venit pe pagina noastră web !

Îţi prezentăm şcoala de şoferi TURANI M & B din Odorheiu Secuiesc.

 

În anul 2004, avînd peste 10 ani de experienţă în domeniul instruirii teoretice şi practice a viitorilor conducători auto la diverse şcoli, am hotărît să ne înfiinţăm propria şcoală de conducători auto. Cu toate că mulţi cunoscuţi ne-au sfătuit că nu este sănătos ca denumirea şcolii să conţină numele nostru, am socotit că tocmai acest fapt va constitui garanţia pentru calitatea pregătirii viitorilor cursanţi. De la bun început activitatea noastră s-a axat mai ales pe pregătirea teoretică de calitate a cursanţilor.Faptul că, an de an, rezultatele examenelor pentru obţinerea permisului de conducere au fost tot mai bune, a condus la creşterea numărului de instructori afiliaţi şcolii noastre.

Cu toţi aceşti instructori  poţi face cunoştiinţă prin intermediul paginii noastre. Scopul nostru este ca toţi cursanţii şcolii, în urma procesului de pregătire, să obţină cunoştiinţe temeinice, teoretice şi practice, care să le fie de folos atît la examenul pentru obţinerea permisului cît şi mai tîrziu, cînd vor circula independenţi, în trafic.
Noi nu suntem adepţii a tot felul de promisiuni, reduceri sau promoţii, doar pentru a atrage clienţi. Ceea ce noi vă oferim sunt : un preţ corect, o deservire completă pe perioada şcolarizării şi un contract care reprezintă garanţia calităţii serviciilor oferite de şcoala noastră.

De asemenea vă punem la dispoziţie o bază materială solidă, cum ar fi :
-    autovehicule destinate pregătirii practice, de diverse tipuri şi mărci, într-o stare tehnică ireproşabilă  
-    aparatură multimedia destinată pregătirii teoretice
-    materiale didactice destinate studiului individual
-    filme didactice
Şi, nu în ultimul rînd, garantăm înalta pregătire profesională şi seriozitatea instructorilor care asigură pregătirea practică a cursanţilor.

Vă aşteptăm cu drag să ne onoraţi cu prezenţa voastră in cadrul şcolii.

Adresa noastră : str.Orban Balázs nr.20 , Odorheiu Secuiesc.

Cu stimă,

Turani Magda-Mária - profesor de legislaţie rutieră, Turani Mihai - director

 

Turani Magda Turani Mihaly

 

 
ICC Design Studio