PDF Imprimare Email

La inceputul fiecărei luni, mai bine zis în fiecare zi de luni a începutului de  lună, organizăm cursuri de pregătire pentru categoriile A1, A şi B. Aceste cursuri sunt compuse dintr-o parte teoretică, urmată de una  practică. Partea teoretică este susţinută, în cursul săptămînii, începând cu orele 17, iar în funcţie de numărul cursanţilor şi de cerere, sâmbăta, începînd cu ora 9.

De cele mai multe ori orarul se stabileşte de comun acord cu cursanţii, încercînd să împăcăm toate cerinţele exprimate de aceştia. Cursul de teorie este urmat de un examen final de verificare a cunoştiinţelor. Dacă cursanţii absolvă acest examen, pot începe partea practică a cursului.

Săptămânal asigurăm posibilitatea efectuării examenului de verificare a cunoştiinţelor celor care nu au absolvit examenul final de la terminarea cursului de teorie. Pentru examinare sunt folosite 8 calculatoare cu monitoare cu ecran senzitiv, programul utilizat pentru examinare fiind aproape identic cu cel folosit la examenul de teorie în vederea obţinerii permisului de conducere. Baza de date este vastă, fiind tot timpul actualizată. Examinarea se poate face atît în limba română cît şi în limba maghiară.

  • Durata părţii practice a cursului depinde nu numai de instructori, ci şi de cursanţi.

  • Contravaloarea cursului de teorie poate fi achitată în două rate, din care prima se achită la înscriere sau, cel tîrziu, cu ocazia primei ore de curs. A doua rată urmează a fi achitată pînă la terminarea cursului de teorie.

  • De asemenea achitarea contravalorii cursului practic se face într-un mod flexibil, ce poate include 2 – 3 rate.

  • Asigurăm posibilitatea efectuării examenului psihologic la sediul şcolii, în cadrul laboratorului de psihologie.

Înscrierile se pot face personal, telefonic sau prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Informaţii detaliate le puteţi obţine la sediul şcolii sau telefonic la următoarele numere:

                                                        -  0744385491 - 0744183503  -  0745649826  -

 
ICC Design Studio