PDF Nyomtatás E-mail

La mijlocul fiecărei luni, organizăm cursuri de pregătire pentru categoriile A1, A şi B. Aceste cursuri sunt compuse dintr-o parte teoretică, urmată de una  practică. Partea teoretică este susţinută, în cursul săptămînii( în zilele de luni şi joi), începând cu orele 17, iar în funcţie de numărul cursanţilor şi de cerere, sâmbăta, începînd cu ora 9

Săptămânal asigurăm posibilitatea efectuării examenului de verificare a cunoştiinţelor celor care nu au absolvit examenul final de la terminarea cursului de teorie. Pentru examinare sunt folosite 8 calculatoare cu monitoare cu ecran senzitiv, programul utilizat pentru examinare fiind aproape identic cu cel folosit la examenul de teorie în vederea obţinerii permisului de conducere. Baza de date este vastă, fiind tot timpul actualizată. Examinarea se poate face atît în limba română cît şi în limba maghiară.

  • Durata părţii practice a cursului depinde nu numai de instructori, ci şi de cursanţi.

  • Contravaloarea cursului de teorie se achită la înscriere sau, cel tîrziu, cu ocazia primei ore de curs.

  • Achitarea contravalorii cursului practic se face într-un mod flexibil, ce poate include 2 – 3 rate.

  • Asigurăm posibilitatea efectuării examenului psihologic la sediul şcolii, în cadrul laboratorului de psihologie.

Înscrierile se pot face personal, telefonic sau prin e-mail, pe adresa : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. .

Informaţii detaliate le puteţi obţine la sediul şcolii sau telefonic la următoarele numere:

-  0744385491 - 0744183503  -  0745649826  -

 
ICC Design Studio